Ondersteunen

Ondersteunen

KEMP ondersteunen kan op verschillende manieren.

 

Lid worden

 

Het lidgeld bedraagt 20 euro. Dit mag overgemaakt worden op onze rekening

BE24 9796 1399 3938 (ARSPBE22) met vermelding "lidgeld + naam en voornaam + emailadres".

 

Elk lid wordt uitgenodigd op de maandelijkse vergaderingen en heeft stemrecht op de jaarlijkse algemene vergadering. Je wordt op de hoogte gehouden van al onze activiteiten, o.a. via onze nieuwsbrief. Daarnaast is men automatisch lid van De Gagel waardoor men het ledenblad "Het Gageltje" gratis ontvangt.

 

Meewerken

 

Vrijwilligers zijn steeds welkom om te helpen op onze evenementen: tappen, inkom bemannen, begeleiding kinderactiviteiten, enz.

 

Momenteel zoeken we een vijwilliger om de permanentie van de winkel te verzorgen op vrijdagnammidag van 14 tot 18u. Heb jij interesse in verkoop en sta je de klanten graag te woord? Geef dan zeker een seintje.

 

Daarnaast zoeken we ook vrijwilligers/stagiairs bij de schaapskuddes. Dit kan gaan van hoeden, mee netten helpen zetten en afbreken tot controle tijdens het weekend.

Tegen half januari zijn we ook op zoek naar vrijwilligers/stagiairs om mee te helpen tijdens het lammerseizoen. Ook hier zijn veel verschillende mogelijkheden, afhankelijk van tijd, ervaring, fysiek kunnen,... Het gaat dan over het voederen van de schapen, hen van water voorzien, de dieren verplaatsen en verzorgen,...

 

Heb je hiervoor interesse? Mail dan naar maarten@kempvzw.be

 

Te koop

 

Je kan bij KEMP allerlei zaken kopen:

  • Lamsvlees: klik hier voor alle info
  • Schapen
  • Wol en gelooide vachten
  • Biologisch hooi en stro