Help, ik heb bonnen!

Help, ik heb bonnen!

Wat krijgt u terug voor uw geld?

 

Als u 100 € aan KEMP vzw overschrijft krijgt u per post een certificaat toegestuurd. Onder dit certificaat hangen 12 bonnen van 10 €. Deze bonnen kan u gebruiken om korting te krijgen op unieke producten of deelname aan 1 van onze activiteiten. De bonnen zijn niet op naam en geldig tot eind 2016. Er kan 1 bon per persoon en per product worden gebruikt.

 

Deelname aan “op stap met de herder” namiddag. Deze namiddagen zullen gedurende de zomer meerdere keren georganiseerd worden, als investeerder wordt u meegenomen door de herder en kom u alles te weten over het hoeden en verzorgen van de schapen.

 

Korting op pakket lamsvlees; dit lamsvlees is een erkend streekproduct “kempenlam” en is afkomstig van zelf gefokte dieren uit onze huidige kudde, de dieren zijn opgegroeid met hun moeder en hebben minimum 10 maanden buiten gegraasd. Een pakket bestaat uit een half lam en is gebruiksklaar vacuüm verpakt. Het weegt tussen de 8 en 10 kilo. Duurzaam lamsvlees uit eigen streek. Het kost 15 € per kilo.

 

Deelname aan studiedag rond schaapskuddebeheer. Jaarlijks organiseert KEMP vzw een interessante studiedag rond landschapsbeheer met rondtrekkende kudde.

Kortingsbon op de ‘grootse’ KEMP kien, deze gaat jaarlijks door in het voorjaar.

Inkom en verrassing op de Lammetjesdag op paasmaandag. Dit is een familienamiddag waar voor jong en oud heel wat te beleven is rond schapen en natuur. Kinderen gratis.

 

Deelname en verrassing voor de driekoningenwandeling. Deze wandeling gaat door de eerste zondag van ieder nieuw jaar. De schapen worden naar de stal gewandeld vanuit het prinsenpark te Retie. De herders geven uitleg en u ziet de honden aan het werk. Nadien is er een hapje en een drankje voorzien.

 

Deelname en verrassing op ons scheerevenement. Begin juni worden de schapen geschoren. Als investeerder wordt u hierop uitgenodigd en kan je s’ avonds een optreden bijwonen.

 

Vacht om te spinnen, op aanvraag wordt er wol aan de kant gehouden. 1 bon voor één vacht.

 

Korting op gelooide vacht. Een zachte schapenvacht netjes gevild kan ook besteld worden, met de KEMP bonnen krijg u de korting.

 

Korting bij allerlei workshops die aansluiten bij onze werking: bv. kookworkshop, viltworkshop, wolverwerking, kleuren van wol,…

 

Deze lijst is niet gelimiteerd, als personen met KEMP bonnen specifieke wensen hebben zal in overleg gekeken worden wat er kan georganiseerd worden.

 

Je kan ook voor de keuze mogelijkheid gaan van 25 €, dan investeert u mee in honden, materialen en andere benodigdheden voor de kudde. Voor 25 € krijg u 3 KEMP bonnen en kan u kiezen uit hetzelfde lijstje als hierboven.

 

Een voorbeeld van wat mogelijk is met de 12 bonnen?

 

Bert koopt een schaap en ontvangt 12 bonnen. Hij wil eerst naar onze studiedag komen. Jan, een vriend van Bert wil dat ook. Dan kan Jan een bon van Bert over kopen of krijgen en samen naar de studiedag komen die bv. 10 euro kost zodat ze beiden de studiedag gratis kunnen bijwonen. 2 bonnen weg. Met de andere bonnen koopt hij ieder jaar een lamsvleespakket met 10 € korting. 2 bonnen weg. Daarnaast komt hij met zijn vrouw en 3 kinderen naar de lammetjesdag en kan gratis binnen met zijn gezin en krijgt nog 6 drankbonnetjes bovenop. Terug 2 bonnen weg. Hij bestelt nog 2 gelooide schapenvellen met korting. 2 bonnen weg. Zijn vrouw gaat naar een viltworkshop en een kookworkshop. 2 bonnen weg. Als laatste activiteit gaat het gezin op stap met de herder, voor 2 bonnen heeft gezin een boeiende middag op de heide en weten ze alles over hun schaap!

 

U kan de bonnen ook onder de kerstboom leggen of met meerdere mensen samen leggen voor 1 schaap en de bonnen onderling verdelen!

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

* verplicht veld